Ana Sayfa » Tarifler » Tavuk Yemekleri » Sebzeli Tavuk
Sebzeli Tavuk

Sebzeli Tavuk

Malzemeler

Sebzeli Tavuk

110 gram maydanoz

Yarım sivri biber

15 gram al biber

1 diş sarımsak

1 tutam tuz

1 tutam karabiber

10 gram kuru soğan

Sebzeli Tavuk Tarifi:

150 gram tavuk göğsünü zırh bıçağı ile çekip, tuz ekleyin ve 20 dakika dinlendirin. Etleri şişe saplayıp kömür ateşinde iki yüzünü 10’ar dakika süreyle pişirin. Servis tabağına aldığınız etleri, pilav, kızartılmış biber ve domates ile süsleyip, servis yapın.

Bir Yorum

  1. Benimde pilavla pek aram iyi oammalsına rağmen bu havue7lu pilavı e7ok severim.Canım benim pilavın e7ok gfczel gf6rfcnfcyor.Ellerine sağlık.d6pfcyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir