Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Kroken-Patates Püresi
Kroken-Patates Püresi

Kroken-Patates Püresi

Kroken-Patates Püresi
Puan ver

Malzemesi:

Kroken-Patates Püresi

6 adet patates

Yarım kilo lahana

150 gram biftek

1 çay bardağı süt

2 çorba kaşığı tereyağı

Yeteri kadar karabiber, tuz, fesleğen

Kroken-Patates Püresi Tarifi:

Patatesleri haşlayıp süzdürün. Sütünü ilave edip püre yapın. Tuzlu suda ince kesilen lahanaları haşlayıp süzün. Tereyağında kuşbaşı kesilen etleri kavurun. Patates ve lahana ilave edin. Devamlı karıştırın. Bir kepçe lahana suyu katarak et yumuşayıncaya kadar pişirin. Devamlı kaşıkla karıştırıp kavurun. Karabiber ve tuz katarak ocağın altını kapatın. Sıcak olarak servise sunun.

OKU ➤  UNO Çikolata Kremalı Kruvasan ile Dolu Dolu Atıştırmalık Keyfi

Tavsiye

Mini Kruvasan

Çay saatinizi renklendirecek tarifler

Çay saatinizi renklendirecek tariflerPuan ver Çay saatinizi renklendirecek tarifler Polat Renaissance Hotel Yeşilköy’ün Pasta Şefi …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir