Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Proşki

by Yemek Zevki Editör
20 Haziran 2015
in Et Yemekleri
483 10
0
Proşki
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Proski

Proşki Malzemeler :

200 gram az yağlı dana kıyma

2-3 adet çarliston biber

1 adet kapya biber

2 çorba kaşığı konserve mısır

1 tatlı kaşığı domates salça

2 diş sarımsak tuz-karabiber

1 adet el açması yufka

Kaplamak İçin:

1 adet bütün yumurta

2 çorba kaşığı beyaz un

Panko yada galeta unu

Kızartmak İçin:

Sıvı yağ

Proşki Hazırlanışı:

Börek için; iç harcı sırasıyla sarımsak, çarliston biber, kapya biber, kıyma, tuz ve karabiberi ekleyerek soteleyin. Önce yufkayı 8’e bölün. iç harcın ılınmasını bekledikten sonra kestiğiniz yufkaların içine koyarak iki parmak kalınlığında sarın. Ayrı bir kapta yumurtayı çırpın. Sırasıyla önce beyaz una, sonra yumurtaya, sonra da panko yoksa galeta ununa bandırıp sıvı yağda altın rengi olana kadar kızartıp servis aşamasına geçin.

Tags: ProşkiProşki HazırlanışıProşki MalzemelerProşki TarifiProşki Yapımı
Previous Post

Tabaka

Next Post

Köy Ekmeğinde Ekşili Çorba

Yemek Zevki Editör

Next Post
Köy Ekmeğinde Ekşili Çorba

Köy Ekmeğinde Ekşili Çorba

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki