Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Fırında Mücver Tarifi

by Yemek Zevki Editör
17 Şubat 2017
in Pratik Yemekler
463 30
0
Fırında Mücver Tarifi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

firinda-mucver-yemek-zevki

Fırında Mücver İçin Malzemeler:

3 adet büyük boy kabak

1 kase rendelenmiş beyaz peynir ve kaşar peyniri karışımı

1 demet taze soğan

2 çay bardağı un

Yarım demet dereotu

Yarım demet nane

Yarım demet maydanoz

4 adet yumurta

1 tatlı kaşığı pul biber

1 kahve fincanı zeytinyağı

(6 Kişilik) 

Hazırlanışı:

Kabakların kabuğunu kazıyın ve kabakları çukur bir kabın içine rendeleyin. Taze soğanları ve yeşillikleri ince ince kıyın. Yumurtaları ayrı bir kasede iyice çırpın. Tüm malzemeyi çukur kabın içine aktarın. Çatalla iyice ezdikten sonra karışımı, yağlanmış ısıya dayanıklı cam kaba dökün. Önceden ısıtılmış 180-200 dereceye ayarlı fırında üstü kızarana dek pişirin.

Tags: Fırında MücverFırında Mücver MalzemelerFırında Mücver nasıl yapılır?Fırında Mücver TarifiFırında Mücver YapımıiftarmücverRamazan Yemekleriyemek zevki
Previous Post

Kekikli ve Patatesli Tavuk Güveç

Next Post

Soslu Top Köfte

Yemek Zevki Editör

Next Post
Soslu Top Köfte

Soslu Top Köfte

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki