Acılı Izgara Tavuk Kanatlar Malzemeler:
1 kilo tavuk kanat
1 paket (42 gr) Ülker Ducros Izgara ve Mangal Acılı Kanat Terbiye Çeşnisi
6 yemek kaşığı (45 ml.) sıvı yağ
Yeşil ve sarı biber
Marul yaprakları
2 baş büyük boy sarımsak (ızgara için)
Acılı Izgara Tavuk Kanatlar Hazırlanışı:
Çukur bir kabın içine tavuk kanatlarını Ülker Ducros Izgara ve Mangal Acılı Kanat Terbiye Çeşnisini, sıvı yağı ilave edin. Tüm malzemeyi iyice karıştırın ve baharatın tadının kanatlara geçmesi ve daha lezzetli olması için en az 1 saat buzdolabında bekletin. Tavuk kanatlarını, irice doğramış olduğunuz sarı ve yeşil biberi şişe geçirin. Mangalda iyice pişirin. Baş soğanları enine ikiye kesin. Üzerlerine zeytinyağı gezdirin ve mangalda kızartın. Pişirmiş olduğunuz kanatlarla birlikte servis tabağına alın. Sarımsakların üzerlerini Ülker Ducros Kekik ile tatlandırın. Hemen servis yapın.