Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pasta Tarifleri

Mozaik Pasta

by Yemek Zevki Editör
26 Şubat 2015
in Pasta Tarifleri
484 10
0
Mozaik Pasta
791
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

66

Mozaik Pasta Malzemeler:

> 125 gram tereyağı veya margarin

> 200 gram bitter çikolata

> 1 su bardağı süt

> 1 su bardağı pudra şekeri

> 2 çorba kaşığı kakao

> 2 paket pötibör bisküvi

> 1 portakalın rendelenmiş kabuğu

> Yarım su bardağı ceviz içi

Hazırlanışı:

Çikolatayı ve tereyağını cam bir kasede benmari usulü eritin. İçine pudra şekerini, kakaoyu ve sütü ekleyip karıştırın. Ceviz içlerini ve portakal kabuğu rendesini de ilave edin. Bisküvileri çok ufalamadan başka bir kabın içine kırın. Bisküvileri çikolatanın içine ekleyip bir kaşık yardımıyla çok ezmeden karıştırın. Streç film serilmiş tezgaha karışımı döküp şekil verebilirsiniz ya da içine streç film serilmiş bir baton kek kalıbına karışımı dökebilirsiniz. Karışımı bir kaşık yardımıyla üzerine bastırarak şekillendirin ve buzdolabında en az 3 saat bekletin. Servisten önce dolaptan alıp kalıptan çıkarın ve dilimleyin. Dilerseniz üzerine çikolata sosu ilave ederek servis edebilirsiniz.

Tags: Mozaik PastaMozaik Pasta HazırlanısıMozaik Pasta MalzemeleriMozaik Pasta Tarifi
Previous Post

Çilekli Sevgililer Günü Pastası

Next Post

Ajiaco

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ajiaco

Ajiaco

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki