Malzemesi
• 800 gram piliç göğüs
• 100 gram tereyağı
• 1 bağ maydanoz
• 50 gram pul biber
• 1 paket noodle eriştesi
• 200 gram renkli biberler
Tavuk Külbastı Tarifi:
Tavuk göğüslerini döverek açın ve ızgarada kızartın.
Erittiğiniz pul biber, tereyağı ve maydanoz içerisinde
marine edin. Sebzeli noodle ile servise sunun.
Su crigein tadina bir turlu alisamadim gitti. Cocuklugumdan beri sevmem ama senin su fotografa baktigim zaman goruntu super:) Ellerine saglik.
Tavuğu biraz nişastaya bulayıp pişirirseniz suyu ie7inde kalır.lezzeti artar.ayrıca sarı ve kırmızı kalifornya brnlieeribi julian kesip tavuklarla beraber f6ldfcrebilirsiniz.Ve şunuda sf6ylemek isterim,soğan da bu yemeğe renk katar:)