Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tavuk Yemekleri

Tavuk Külbastı

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Tavuk Yemekleri
478 15
2
Tavuk Külbastı

Tavuk Külbastı

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemesi

Tavuk Külbastı


• 800 gram piliç göğüs
• 100 gram tereyağı
• 1 bağ maydanoz
• 50 gram pul biber
• 1 paket noodle eriştesi
• 200 gram renkli biberler

Tavuk Külbastı Tarifi:
Tavuk göğüslerini döverek açın ve ızgarada kızartın.
Erittiğiniz pul biber, tereyağı ve maydanoz içerisinde
marine edin. Sebzeli noodle ile servise sunun.

Previous Post

Közlenmiş Patlıcanlı Tart

Next Post

Safranlı Pilav ve Kuzu İncik

Yemek Zevki Editör

Next Post

Safranlı Pilav ve Kuzu İncik

Comments 2

  1. Dheeraj says:
    14 yıl ago

    Su crigein tadina bir turlu alisamadim gitti. Cocuklugumdan beri sevmem ama senin su fotografa baktigim zaman goruntu super:) Ellerine saglik.

    Yanıtla
    • Mike says:
      14 yıl ago

      Tavuğu biraz nişastaya bulayıp pişirirseniz suyu ie7inde kalır.lezzeti artar.ayrıca sarı ve kırmızı kalifornya brnlieeribi julian kesip tavuklarla beraber f6ldfcrebilirsiniz.Ve şunuda sf6ylemek isterim,soğan da bu yemeğe renk katar:)

      Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki