Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Ispanaklı Bulgur Pilavı

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Tarifler
478 15
0
Ispanaklı Bulgur Pilavı

Ispanaklı Bulgur Pilavı

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Ispanaklı Bulgur Pilavı

Malzemesi
• 200 gram ıspanak (haşlanmış ve ince kıyılmış)
• 2 su bardağı bulgur
• 1 adet küp doğranmış sarı biber
• 1 adet küp doğranmış kırmızı biber
• 2 adet piyazlık doğranmış kırmızı kuru soğan
• 4 diş ince doğranmış sarımsak
• Yarım su bardağı bezelye • Yarım çay bardağı sıvı yağ
• 1 adet kabuğu soyulmuş, küp doğranmış domates
• Yeteri kadar tuz • Yeteri kadar pul biber
• Yeteri kadar karabiber • Yeteri kadar kişniş

Ispanaklı Bulgur Pilavı Tarifi:
Sıvı yağı tencereye koyup, soğan ve sarımsakları soteleyin.
Malzemeyi soteledikten sonra haşlanmış bulguru ekleyip kavurmaya
devam edin. Bir miktar kavurduktan sonra ıspanak,
bezelye ve renkli biberleri ilave edin ve yine kavurun. Domatesler
ve kremayı ekleyip 5-6 dakika kadar çektirin. Tuz ve baharatları
dilediğiniz kadar ilave ettikten sonra, servise hazır
hale getirin.

Tags: Ana Yemekler
Previous Post

Köfteli ve Tavuklu Pirinç Çorbası

Next Post

Pırasa Dolması

Yemek Zevki Editör

Next Post
Pırasa Dolması

Pırasa Dolması

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki