Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Zeytinyağlı Taze Fasulye

by Yemek Zevki Editör
01 Temmuz 2015
in Tarifler
473 20
0
Zeytinyağlı Taze Fasulye
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

zeytinyagli_taze_fasulye_yemek_zevkiZeytinyağlı Taze Fasulye İçin Malzemeler:

1 kilo taze fasulye

3 adet soğan

1,5 çay bardağı zeytinyağı

3 adet domates

1 tatlı kaşığı toz şeker

(4 Kişilik)

Zeytinyağlı Taze Fasulye Hazırlanışı:

Fasulyeleri temizleyip soğuk suyun içine atın.

4 çorba kaşığı zeytinyağını tencerede ısıtıp kıyılmış soğanları kavurun. Ocaktan alın.

Domateslerin kabuklarını soyun. Çekirdeklerini temizleyip suyunu süzün. Zar şeklinde doğrayıp yarısını tenceredeki soğanların üzerine yayın.

Fasulyeleri de düzgün bir şekilde tencereye dizin. Üzerine kalan domatesleri serpin. Üzerini örtecek kadar su ilave edin. Şekeri de serpin. Önce yüksek ateşte 2-3 dakika pişirin. Daha sonra ateşi kısın. Yarım saat daha pişirin. Ocaktan almaya 5 dakika kala, kalan zeytinyağını dökün.

Tags: iftarramazanyemek zevkiZeytinyağlı Taze FasulyeZeytinyağlı Taze Fasulye HazırlanışıZeytinyağlı Taze Fasulye MalzemelerZeytinyağlı Taze Fasulye Nasıl YapılırZeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi
Previous Post

Zeytinyağlı Taze Barbunya

Next Post

Salçalı ve Domatesli Biftek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Salçalı ve Domatesli Biftek

Salçalı ve Domatesli Biftek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki