Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Zeytinyağlı Ispanak Kökü

by Yemek Zevki Editör
07 Kasım 2015
in Pratik Yemekler
468 25
0
Zeytinyağlı Ispanak Kökü
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

zeytinyagli-ispanak-koku

Zeytinyağlı Ispanak Kökü Tarifi

Zeytinyağlı Ispanak Kökü İçin Malzemeler:
500 gram ıspanak kökü
1 kahve fincanı sirke
1 kahve fincanı zeytinyağı
2-3 diş sarımsak
Tuz, kırmızı toz biber
1 çorba kaşığı limon suyu

Zeytinyağlı Ispanak Kökü Hazırlanışı:
Ispanakların köklerini kestikten sonra iyice yıkayıp süzün. Daha sonra 1 çorba kaşığı sirke ilave edilmiş kaynar suda 5 dakika haşlayın. Süzüp kalan sirkeyi, zeytinyağını, ince ince kıyılmış sarımsakları, tuzu, limon suyunu ve toz biberi
ekleyerek tatlandırın. Servis yapın.

Editörün notu:
Aynı yöntemle pancar kökü ile de bu tarifi hazırlayabilirsiniz. Pancar kökünü birkaç dakika daha fazladan haşlamanız yeterli olacaktır. Pancar kökü salatasını hazırladıktan sonra dilerseniz üzerine ufalanmış tulum peyniri ve maydanoz da serpebilirsiniz.

Tags: ıspanakıspanak köküzeytinyağlıZeytinyağlı Ispanak KöküZeytinyağlı Ispanak Kökü HazırlanışıZeytinyağlı Ispanak Kökü İçin MalzemelerZeytinyağlı Ispanak Kökü Nasıl YapılırZeytinyağlı Ispanak Kökü Tarifi
Previous Post

Limonlu Hamsi Fırında

Next Post

Peynirli Biber Dolması

Yemek Zevki Editör

Next Post
Peynirli Biber Dolması

Peynirli Biber Dolması

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki