Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Yöresel Yemekler

Yaş Tarhana

by Yemek Zevki Editör
08 Eylül 2015
in Yöresel Yemekler
483 10
0
Yaş Tarhana
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

yas-tarhanaYaş Tarhana İçin Malzemeler:

700 gram un

250 gram süzme yoğurt

2 adet orta boy soğan

2 adet orta boy kırmızıbiber

2 adet büyük boy domates

5-6 adet yeşil biber

2 adet salçalık kırmızıbiber

1 çorba kaşığı tuz

(1 büyük Boy Kavanoz İçin)

Yaş Tarhana Hazırlanışı:

Soğanların kabuğunu soyup mutfak robotunda kıyın. Biberlerin çekirdeklerini temizleyip aynı şekilde mutfak robotunda kıyın. Domateslerin kabuğunu soyup mutfak robotunda püre haline gelene dek karıştırın. Domates püresini, biberleri ve soğanları bir kapta karıştırın. Üzerine süzme yoğurdu ve tuzu ilave edin. En son elenmiş unu ekleyip bulamaç haline gelene dek yoğurun. Karışımı sterilize edilmiş kavanozlara aktarıp buzdolabında muhafaza edin.

Tags: Çorbakışlık malzemelertarhanaTarhana ÇorbasıYaş Tarhanayemek zevki
Previous Post

Özbek Mantısı

Next Post

Yaş Tarhana Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yaş Tarhana Çorbası

Yaş Tarhana Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki