Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Günün Tarifi

Yabani Pirinçli Bahar Salatası

by Yemek Zevki Editör
13 Ağustos 2022
in Günün Tarifi, Salata Tarifleri, Tarifler
468 25
0
Yabani Pirinçli Bahar Salatası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:

• 3 diş sarımsak ezilmiş

• 1 çay bardaı badem içi

• 1 adet limonun rendelenmiş kabuu ve suyu

• 2 çorba kaşıı zeytinyaı

• 2/3 fincan sıcak su

• 5 demet kuşkonmaz temizlenmiş ve 2 santim halinde kesilmiş

• 2 su bardaı haşlanmış pirinç (tercihen Calrose cinsi)

• 1 su bardaı haşlanmış yabani pirinç (tercihen Amerikan pirinci)

• 1 küçük kase haşlanmış bezelye

• 1 küçük kase ufalanmış keçi veya tulum peyniri

• Tuz

Hazırlanışı:

Sarımsak, limon kabuu, limon suyu ve zeytinyaını birlikte çırpın. Biraz inceltmek için kaynar su ve daha sonra tuz ekleyin. Kenara alın. Bir tencerede suyu kaynatın. Suya tuz ve kuşkonmaz ekleyin. Yalnızca bir dakika boyunca, kuşkonmaz parlaklaşana ve yumuşayana kadar pişirin. Suyunu çektirin ve pişmesini durdurmak için souk suya tutun. Büyük bir kapta yabani pirinç, bezelye, istediiniz şekilde doradıınız kuşkonmaz ve bademi karıştırın. Tadına bakın ve gerekiyorsa biraz daha tuz ekleyin. Üzerine ufalanmış keçi peyniri ile kaplayarak servis edin.

#yabani #piriç #salatası #bahar

Previous Post

Balkabaklı Yabani Pirinç Salatası

Next Post

Cevizli Kıyma Soslu Sıcak Humus

Yemek Zevki Editör

Next Post
Cevizli Kıyma Soslu Sıcak Humus

Cevizli Kıyma Soslu Sıcak Humus

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki