Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Vişneli Brownie

by Yemek Zevki Editör
18 Haziran 2016
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Vişneli Brownie
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

visneli-brownie

Vişneli Brownie

(4 – 6 Kişilik)

Vişneli Brownie İçin Malzemeler

150 gram bitter kuvertür çikolata

150 gram tereyağı

180 gram toz şeker

100 gram un

100 gram damla çikolata

100 gram ceviz

20 gram krema

3 adet yumurta

2 gram vanilya

20 gram vişne

Vişne Sos İçin:

1 litre su

1 kilo vişne

500 gram şeker

Kırmızı gıda boyası

500 gram jöle

45 gram nişasta

 

Vişneli Brownie Hazırlanışı

Tereyağını ocakta eritin, çikolatayı ekleyin. Yumurtaları toz şeker ile çırpın, kremayı ekleyin. Daha sonra tüm malzemeleri ilave edin. 150 dereceye ayarlı fırında 45 dakika süreyle pişirin.

Sos için; Su, vişne ve şekeri karıştırın. Bir kaç damla kırmızı gıda boyası ekleyin ve ocağa alın . 45 gram nişastayı ayrı bir kapta soğuk su ile karıştırın. Kaynamakta olan vişne karışımına ekleyin. Bir süre daha kaynattıktan sonra ocaktan indirip jölesini ekleyin. Pişen brownienin üzerine döküp servis edin.

#VişneliBrownie #VişneliBrownieTarifi #VişneliBrownieMalzemeler #Brownie #BrownieTarifi #YemekZevki #YemekZevkiDergisi

Tags: brownieBrownieTarifiVişneliBrownieVişneliBrownieMalzemelerVişneliBrownieTarifiyemekzevkiYemekZevkiDergisi
Previous Post

Şekersiz Karadut Reçeli

Next Post

Portakallı Enginar

Yemek Zevki Editör

Next Post
Portakallı Enginar

Portakallı Enginar

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki