Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

Uçar Kebap

by Yemek Zevki Editör
25 Ağustos 2016
in Et Yemekleri, Tarifler
479 14
0
Uçar Kebap
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ucar-kebap

Büyük görsel için tıklayınız

Uçar Kebap Malzemeler:
• 200 gram bonfile (löp et)
• 60 gram kıyma ( 3 adet köfte için )
• 100 gram tavuk göğüs
• 25 gram tırnak pide
• 20 gram parmak patates
• 20 gram yoğurt
• 1 adet sivri biber
• Yarım domates
Uçar sos için:
• 2 kaşık tereyağı
• 1 kaşık salça
• 2 bardak su
• 1 çay kaşığı şeker
• 2 çay kaşığı tuz
• 1 çay kaşığı pul biber
• 1 çay kaşığı kekik
• 1 çay kaşığı karabiber
• 1 adet defne yaprağı

Uçar Kebap Hazırlanışı:
Tereyağında özel sosla tatlandırılmış pide üzerine ızgara bonfile, tavuk, köfte, parmak patates ile servis edilen bir kebap çeşididir. Önceli bonfile, tavuk ve köfteleri ızgarada pişirin. Kayık tabağın ortasına 1 yemek kaşığı tereyağında kavrulmuş tırnak pideyi, üzerine nar gibi kızarmış küp kesilmiş bonfileyi, onun yanına kızarmış parmak patatesleri koyun. Tabağının diğer tarafına yoğurt ,kenarına ızgarada kızarmış sivri birer ve domatesi ekleyin. Tabağın kalan boş kısmına yarım ay şeklinde kestiğiniz tırnak pideyi, yanına köfteyi ve son olarak ızgara etlerin üzerine hazırladığınız sosu gezdirerek, sıcak şekilde servise sunun.+

Tags: kebapKebapTarifiUçarKebapUçarKebapTarifiyemekzevkiYemekZevkiDergisi
Previous Post

Tavuklu ve Cevizli Yufka Börek

Next Post

Köfteli Yayla Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Köfteli Yayla Çorbası

Köfteli Yayla Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki