Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Yöresel Yemekler

Trabzon Usulü Ekşili Palamut

by Yemek Zevki Editör
26 Kasım 2014
in Yöresel Yemekler
468 25
0
Trabzon Usulü Ekşili Palamut
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

t.usulueksilipalamut

Trabzon Usulü Ekşili Palamut Malzemeler:

> 300 gram palamut

> 20 gram mantar

> 20 gram kereviz

> 20 gram havuç

> 20 gram soğan

> 20 gram patates

> 1 dış sarımsak> Yarım limon

> 4 adet çeri domates

> 25 gram tereyağı

> 20 gram sıvı yağ

> 50 gram balık suyu

> Tuz, karabiber, defne yaprağı

Trabzon Usulü Ekşili Palamut Hazırlanışı:

Palamutları temizledikten sonra yuvarlak parçalar halinde kesin. Bütün malzemeleri bir kabın içinde harmanlayıp baharatları ilave edin. Güvecin alt kısmına sebzeleri koyun. Balıkları sebzelerin üzerine dizin. Balık kılçıklarından hazırladığınız balık suyunu ve tereyağını ilave ederek 190 dereceye ayarlı fırında 18 dakika süreyle pişirin.

 

Tags: Trabzon Usulü Ekşili PalamutTrabzon Usulü Ekşili Palamut HazırlanışıTrabzon Usulü Ekşili Palamut MalzemeleriTrabzon Usulü Ekşili Palamut Tarifi
Previous Post

Barilla, Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nde

Next Post

De’Longhi Grup, Omnivore Food Festivali’nde Yerini Alıyor

Yemek Zevki Editör

Next Post

De’Longhi Grup, Omnivore Food Festivali’nde Yerini Alıyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki