Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Balık Yemekleri

Taze Börülce Üzerinde Barbun

by Yemek Zevki Editör
19 Ekim 2015
in Balık Yemekleri
463 30
0
Taze Börülce Üzerinde Barbun
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

taze-borulce-uzerine-barbun

Taze Börülce Üzerinde Barbun

Taze Börülce Üzerinde Barbun Malzemeler:
200 gram taze börülce
8-10 adet barbun
100 gram pırasa
1 adet kapya biber
1 adet köy biberi
Kızartmak için:
Sıvı yağ, mısır unu, beyaz un
Deniz tuzu, taze Karabiber

Taze Börülce Üzerinde Barbun Hazırlanışı:
Taze börülceleri önceden kaynatılmış suyun içerisine iple bağlayarak haşlayın. Barbunları ayıklayın ve yıkayın. Beyaz un, mısır unu, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın, barbunları bu karışıma bulayın ve kızartın. Servis tabağına haşlanmış taze börülceyi, kapya ve köy biberini, onların üzerine barbunları ve ince şeritler halinde kesit, kızarttığınız pırasaları ekleyin.

Tags: barbunbörülceTaze Börülce Üzerinde BarbunTaze Börülce Üzerinde Barbun HazırlanışıTaze Börülce Üzerinde Barbun MalzemeleriTaze Börülce Üzerinde Barbun Nasıl YapılırTaze Börülce Üzerinde Barbun Tarifi
Previous Post

DİŞ SAĞLIĞI İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKEN 10 BİLGİ

Next Post

Elmalı Cramble

Yemek Zevki Editör

Next Post
Elmalı Cramble

Elmalı Cramble

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki