Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Taze Börülce Üzerinde Barbun

Taze Börülce Üzerinde Barbun

taze-borulce-uzerine-barbun

Taze Börülce Üzerinde Barbun

Taze Börülce Üzerinde Barbun Malzemeler:
200 gram taze börülce
8-10 adet barbun
100 gram pırasa
1 adet kapya biber
1 adet köy biberi
Kızartmak için:
Sıvı yağ, mısır unu, beyaz un
Deniz tuzu, taze Karabiber

Taze Börülce Üzerinde Barbun Hazırlanışı:
Taze börülceleri önceden kaynatılmış suyun içerisine iple bağlayarak haşlayın. Barbunları ayıklayın ve yıkayın. Beyaz un, mısır unu, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın, barbunları bu karışıma bulayın ve kızartın. Servis tabağına haşlanmış taze börülceyi, kapya ve köy biberini, onların üzerine barbunları ve ince şeritler halinde kesit, kızarttığınız pırasaları ekleyin.

OKU ➤  Kuru Börülce Piyazı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir