Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Taze Börülce Kızartması Nasıl Yapılır?

by Yemek Zevki Editör
19 Aralık 2016
in Sebze Yemekleri, Tarifler
479 14
0
taze börülüce kızartması
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Taze Börülce Kızartması

(6 Kişilik)

Taze Börülce Kızartması İçin Malzemeler:

500 gram taze börülce
1 tatlı kaşığı sirke
1 çorba kaşığı zeytinyağı
2 adet çırpılmış yumurta
1 kase galeta unu
1’er çay kaşığı kırmızı toz biber, kimyon
Kızartmak için sıvı yağ

Taze Börülce Kızartması Hazırlanışı:

Taze börülcelerin uçlarını kesin. Yıkayıp süzün. 1 tatlı kaşığı sirke ve zeytinyağı ilave edilmiş kaynar suda 10 dakika haşlayın. Daha sonra süzüp soğuk suyun altında süzün. Börülceleri kızartmadan önce çırpılmış yumurtaya bulayın. Sonra da galeta ünlü baharatlı karışıma bulayın. Kızgın yağda kızartın. Fazla yağının süzülmesi için kağıt bir havlu üzerine aktarın. Ilık ılık servis yapın.

Yapım ve Üretim: İnci BAK
Fotoğraflar: Hande GÖKSAN
Fotoğraf Asistanı: Murat ERDOĞAN

Tags: Taze Börülce KızartmasıTaze Börülce Kızartması HazırlanışıTaze Börülce Kızartması İçin MalzemelerTaze Börülce Kızartması Nasıl Yapılır
Previous Post

Çaydanlık Nasıl Temizlenir?

Next Post

Tart Nasıl Yapılır?

Yemek Zevki Editör

Next Post
tart

Tart Nasıl Yapılır?

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki