50 gram kuru domates
40 gram porçini mantarı
4 porsiyon taze tagliatelli makarna
4-5 dal taze fesleğen
1 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
3-4 adet arpacık soğan
2 çorba kaşığı krema
100 gram tavuk göğüs eti
Tuz, taze çekilmiş karabiber
Hazırlanışı:
Porçini mantarları nemli bir bezle sildikten sonra küçük küçük doğrayın. Orta ateşte zeytinyağını ısıtıp sırasıyla porçini mantarı, kabuğu soyulmuş arpacık soğanları, kıyılmış taze fesleğeni ve kremayı ekleyerek karıştırın. Tuzu ve taze çekilmiş karabiberi ilave edip tatlandırın. Birkaç taşım kaynatıp ocaktan alın. Geniş bir kapta önceden haşlayıp süzdüğünüz makarna ile harmanlayın. Servis tabağına aktarın. Izgara tavuk eti ile zenginleştirip hemen servis yapın.