Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Kuzu İncik
Kuzu İncik

Kuzu İncik

Kuzu İncik

(4 Kişilik)

Malzemeler

1  adet kuzu incik

1 baş soğan

2 adet defne yaprağı

1 kaşık karışık baharat

1 yemek kaşığı zeytinyağı

1 adet patates

1 adet havuç

 Kuzu İncik

Hazırlanışı

İncikleri yıkayıp bir gece zeytinyağında marine edin. Doğranmış patates ve havucuna, defne yapraklarını da ilave ettikten sonra karışık baharatlarla marine edin. Kuzu incikleri de sebzelere ekleyin. Suyunu da ayarladıktan sonra mümkünse kömür ateşinde sonra 3 saat süreyle pişmeye bırakın.

OKU ➤  Dünya lezzetlerini buluşturan Ca’d’Oro menüsünü yeniledi

Tavsiye

Bayramda Porsiyonlarınız Avuç İçi Kadar Olsun

Bayramda Porsiyonlarınız Avuç İçi Kadar Olsun Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Yard. Doç. Dr. …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir