Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tavuk Yemekleri

Tavuklu Pirinç Eriştesi

by Yemek Zevki Editör
20 Ağustos 2015
in Tavuk Yemekleri
473 20
0
Tavuklu Pirinç Eriştesi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Tavuklu-Pirinc-EristeTavuklu Pirinç Eriştesi Malzemeler:

200 gram pirinç eriştesi (rice vermicelli)

300 gram tavuk göğsü

3-4 sap yeşil soğan

1 adet orta boy havuç

1 kase haşlanmış bezelye

Yarım küçük kavanoz haşlanmış mantar

Soya sosu, Tereyağı, Tuz, karabiber

Tavuklu Pirinç Eriştesi Hazırlanışı:

Bir tencerenin yarısına kadar su ekleyip ateşe koyun. Kaynayınca ocağı kapatıp pirinç eriştelerini içine atın. 10-15 dakika bekletip süzün. Tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayın. Havuçları jülyen, yeşil soğanları ince kesin. Tavaya 1-2 kaşık tereyağı koyup tavukları, havuç ve soğanları ekleyip kavurun. Haşlanmış mantar, bezelye ve pirinç eriştelerini ekleyin. Soya sosunu katıp karıştırarak pişirmeye devam edin. Tuz ve karabiber ekleyip tekrar karıştırarak servis tabağına alın. Sıcak servis yapın.

 

Tags: iftar menüsüiftarda ne pişirsem?ramazan menüsüTavuklu Pirinç EriştesiTavuklu Pirinç Eriştesi HazırlanışıTavuklu Pirinç Eriştesi MalzemelerTavuklu Pirinç Eriştesi Tarifi
Previous Post

Taze Meyve Kompostosu

Next Post

Çoban Kavurmalı Fırında Enginar

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çoban Kavurmalı Fırında Enginar

Çoban Kavurmalı Fırında Enginar

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki