Ana Sayfa » Haber Turu » Tarihi Pideci’den Osmanlı Usulü Ramazan Pidesi

Tarihi Pideci’den Osmanlı Usulü Ramazan Pidesi


Tarihi Fatih Karadeniz Pidecisi’nin usta elleri, geleneksel Osmanlı Ramazan pidesinin şifrelerini çözdü.

İftar sofralarının olmazsa olmazları arasında yer alan Ramazan pidesi, Fatih Karadeniz Pidecisi’ne özgü mayalama tekniği kullanılarak Ramazan ayında pide severlere lezzet şöleni yaşatıyor. Usta eller tarafından şekillendirilen geleneksel Osmanlı Ramazan pidesinin lezzet tarifi ise; mayası, üzerine sürülen çörek otlu sosu ve taş fırında odun ateşi ile pişirilmesi.

 

OKU ➤  Pınar Sütkrem’den daha az kalorili kaymak tadı

Tavsiye

Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek

Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek (6 Kişilik)   Malzemeler: 3 adet yumurta 100 gram fıstık ezmesi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir