Fotoğraf: Hande Göksan – Prodüksiyon: İnci Bak (4-6 Kişilik) Malzemeler: 2 adet hazır yufka 1/3 didiklenmiş tavuk eti 1 çorba kaşığı...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN - Prodüksiyon: İnci BAK (6 Kişilik) Malzemeler: 1,5 kilo yoğurt (Oda ısısında) 1 adet yumurtanın sarısı 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN - Hazırlayan: Müşerref KARTALER (2 Kişilik) Hamuru İçin: 2 su bardağı un Çeyrek paket maya 1 bardaktan...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN – Prodüksiyon: İnci BAK (4- 6 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı sıcak tavuk...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN 4 Kişilik Malzemeler: 1 adet büyük boy beyaz soğan, ince kıyılmış 1 yemek kaşığı tereyağı 4...
Read moreDetailsTarif: İnci Ülgen Bozyiğit / Selin Aktalay - Fotoğraf: Hande Göksan 4 Kişilik Malzemeler: 2 su bardağı haşlanmış buğday 2...
Read moreDetailsHazırlayan ve Prodüksiyon: İnci Bak - Fotoğraf: Özgür Bakır (4 Kişilik) Malzemeler: 3 adet olgun domates 2 çorba kaşığı zeytinyağı...
Read moreDetailsTarif: Muhammet Doğan / Lokma İstanbul Mutfak Koordinatörü Tek Kişilik Malzemeler: 100 gram nohut 2 gram karbonat 500 gram su...
Read moreDetailsHazırlayan: Müşerref KARTALER - Fotoğraflar: Hande GÖKSAN - Prodüksiyon: İnci BAK (4 Kişilik) Malzemeler: 200 gram bamya (küçük boy) 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Özgür BAKIR – Yapım: İnci BAK – Yapım Asistanı Ömer AKALIN (4 Kişilik) Malzemeler: 100 gram tereyağı 100 gram...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki