Ev Yoğurdu Ev Yoğurdu Malzemeler: 1 kilo çiğ süt 2 yemek kaşığı ev yapımı yoğurt Ev Yoğurdu Hazırlanışı: Sütü pastorize...
Read moreDetailsSürk Malzemeler: Yarım kilo ekşimik (çökelek) Yarım kilo lor peyniri 1 yemek kaşığı dolusu acı ya da tatlı biber salçası...
Read moreDetailsEkşimik (Çökelek) Malzemeler: 1 kilo ekşimiş yoğurt 1 bardak su 1 yemek kaşığı limon suyu Bir tutam tuz İnce...
Read moreDetailsSütün nimetleri… Yemek Stilisti ve Şef Müşerref Kartaler ile oyuncu ve yemek programları yapımcısı Gizem Erman Soysaldı’nın’ Bir Kavanoz Mucize...
Read moreDetailsBurvita (Pekmezli Kek) (6 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı üzüm pekmezi 2 su bardağı su 1 su bardağı toz...
Read moreDetailsPeynir Tatlısı (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram tuzsuz ve yağlı koyun peyniri 500 gram toz şeker 200 gram irmik...
Read moreDetailsGüveçte Soğan Yahnisi (4 Kişilik) Güveçte Soğan Yahnisi Malzemeler: 500 gram dana kuşbaşı veya kuzu kuşbaşı eti 700 gram...
Read moreDetailsRamazan’da Susuzluğun Çaresi: Demirhindi Bu yıl Ramazan’da susuzluğunuzu giderecek püf noktalar Uzak Doğu’dan geliyor. Demirhindi; şifa kaynağı olmasının yanı sıra,...
Read moreDetailsRAMAZAN PİDESİNE DİKKAT! Ramazan ayı pidesiz olmaz. Fakat yediğimiz pideler ne kadar sağlıklı? Yemek stilisti ve yemek yazarı Aydan Üstkanat,...
Read moreDetailsYöresel tatlar Kırklareli yemekleri Sultanahmet’in tarihi dokusu ve simgesi haline gelmiş Fours Seasons Hotel, yerel ürünlere ve üreticilere destek vermeye...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki