Yapım: İnci Bak - Fotoğraf: Hande Göksan 4 Kişilik Malzemeler: 10-12 adet dolmalık biber 1 çay bardağı sızma zeytinyağı 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN - Yapım: İnci BAK (4 Kişilik) Malzemeler: 8 parça tavuk eti (tercihen ızgaralık) Yarım demet dereotu 1...
Read moreDetailsTarif: Matbah Restaurant Executive Şefi Kadir Yılmaz / Ottoman Imperial Hotel 10 Porsiyon İçin: Malzemeler: 1 su bardağı pirinç 8...
Read moreDetailsHazırlayan: Hayal DEMİRKOL - Fotoğraflar: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo kabak 1 adet orta boy soğan 1-2 adet...
Read moreDetailsFotoğraf: Şevket Kızıldağ (4 Kişilik) Malzemeler: 1,5 su bardağı Amerikan pirinci 2 çorba kaşığı limon suyu 1 çay bardağı sızma...
Read moreDetailsTarif: Müge Hüner (4 Kişilik) Malzemeler: 7-8 adet taze patates Birkaç yaprak kıvırcık marul 2-3 adet sivri biber 5-6 dal...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı pirinç 1 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 demet...
Read moreDetailsFotoğraf: Özgür BAKIR - Yapım: Şef Ekrem ÇAĞATAY - Prodüksiyon: İnci BAK 2 Kişilik Malzemeler: Yarım pide 3 yumurta Bir tutam...
Read moreDetailsTarif: Gülümser Karadayı - Fotoğraf: Hande Göksan - Prodüksiyon: İnci Bak (6 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı un 20 gram yaş maya...
Read moreDetailsYapım: Maria Ekmekçioğlu - Gökçen Adar (4 Kişilik) 20 adet kabak çiçeği 1adet soğan Yarım su bardağı zeytinyağı Yarım kahve...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki