Ana Sayfa » Tarifler (sayfa 191)

Tarifler

Enginar Kalpli Pancar Püresi

Enginar Kalpli Pancar Püresi Malzemeler: > 1 kavanoz hazır enginar kalbi konservesi > 3 adet haşlanmış pancar > 1 çorba kaşığı yeşil zeytin püresi > 2 çorba kaşığı zeytinyağı > 1 çorba kaşığı nar ekşisi > 2 dal kıyılmış dereotu > Tuz, taze çekilmiş karabiber Enginar Kalpli Pancar Püresi  Hazırlanışı: Pancarı irice doğrayıp mutfak robotuna aktarın. Kalan tüm malzemeyi ekleyip püre …

Devamını oku »

Somon İstiridye Mantarı ve Bebe Patlıcan

Somon İstiridye Mantarı ve Bebe Patlıcan Malzemeler: > 800 gram somon fileto (Kılçığı temizlenmiş, derisi yüzülmüş) > 3 çorba kaşığı zeytinyağı > 1 çorba kaşığı tereyağı > Taze çekilmiş renkli karabiber, kırmızı toz biber > 2 çorba kaşığı soya sosu > 4 adet bebe patlıcan > 8 adet istiridye mantarı Somon İstiridye Mantarı ve Bebe Patlıcan Hazırlanışı: Patlıcanları boyuna dörde kestikten …

Devamını oku »

Lahanalı Kinoa Kayıkları

Lahanalı Kinoa Kayıkları Malzemeler: > 1 su bardağı kinoa > 1 adet küçük boy mor lahana > 1 adet kırmızı soğan > 1 küçük kase ceviz içi > Birkaç dal maydanoz > Birkaç dal dereotu > 1 paket Yedikule marulu veya göbek marul Sosu İçin: > 3 çorba kaşığı zeytinyağı > 1 tatlı kaşığı balsamik sirke > 1 çay kaşığı nar …

Devamını oku »

Somonlu ve Kırmızı Soğanlı Labne

Somonlu ve Kırmızı Soğanlı Labne Malzemeler: > 1 adet büyük boy kırmızı soğan > 2 çorba kaşığı sıvı yağ > 1 tatlı kaşığı esmer toz şeker > Tuz, taze çekilmiş karabiber > 1 adet cevizli baget ekmek > 2 diş sarımsak > 1 çorba kaşığı zeytinyağı > 1 kutu labne peyniri > 3 dilim somon füme > Nar taneleri Somonlu ve …

Devamını oku »

İrmikli ve Limonlu Kek

İrmikli ve Limonlu Kek Malzemeler: > 1 su bardağı irmik > 1,5 su bardağı süt > 1 çorba kaşığı tereyağı > 200 gram tuzsuz lor peyniri > 1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu ve suyu > 1 çorba kaşığı (tepeleme) file badem > 4 adet yumurta > 1 su bardağı toz şeker Kreması İçin: > 1 kutu labne peyniri > 2 çorba …

Devamını oku »

Globe Baklava

Globe Baklava Malzemeler :  Fıstık Ganaj İçin: > 250 ml. krema > 50 gram toz fıstık > 250 gram beyaz çikolata > 2 damla yeşil gıda boyası > 40 gram Antepfıstığı ezmesi Kaymak Jel İçin: > 500 ml. süt > 200 gram kaymak > 25 gram jelatin > 3 yaprak baklava yufkası > 40 gram yoğurtlu dondurma Globe Baklava Hazırlanışı: …

Devamını oku »

Kaz Ciğeri ve Tavuk

Kaz Ciğeri ve Tavuk Malzemeler: > 75 gram kaz ciğeri > 10 gram kiraz > 30 ml. balsamik sirke > 75 gram tavuk ciğeri > 1 adet yumurtanın sarısı > 50 gram tereyağı > 10 gram taze soğan > Bir tutam kekik > 10 gram fındık > 20 gram pestil > 20 gram tahin > 10 gram çarkıfelek meyvesi > Brioche …

Devamını oku »

Acılı Bulgur Pilavlı Hamsi Kapama

Acılı Bulgur Pilavlı Hamsi Kapama Malzemeler: > 1 kilo hamsi > 1 adet kuru soğan > 4 adet çarliston veya dolmalık biber > 3 adet domates > 1 demet dereotu > 1 demet maydanoz > 1 demet taze nane > 1 çorba kaşığı biber salçası (acı olursa daha lezzetli olur) > Karabiber, tuz, pul biber ve bir tutam kuru nane > …

Devamını oku »

Deniz Mahsulleri Pazı Sarma

Deniz Mahsulleri Pazı Sarma Malzemeler: > 4 bağ pazı > 300 gram pirinç > 200 gram bulgur> 4 adet kuru soğan > 200 gram levrek fileto > 200 gram somon balığı fileto > 1 demet maydanoz > 1 demet dereotu > 1 tatlı kaşığı kapari > 1 çorba kaşığı domates salçası > 2 diş sarımsak > 1 adet limon > Tuz, …

Devamını oku »

Hamsili Karalahana Salatası

Hamsili Karalahana Salatası Malzemeler: > 2 bağ karalahana > 3 adet turp > 3 adet taze soğan > 50 gram haşlanmış nohut > 3 yaprak marul > 8 adet hamsi > 1 adet kırmızı kapya biberi > Domates, salatalık > Zeytinyağı, limon Hamsili Karalahana Salatası Hazırlanışı: Karalahanaları güzelce yıkayıp, kaynayan suda 5 dakika haşladıktan sonra buzlu suya alın. Suyunu güzelce sıkıp ince …

Devamını oku »
Deneme bonusu