Ana Sayfa » Tarifler (sayfa 189)

Tarifler

Kestaneli Cupcake

Kestaneli Cupcake Malzemeler: > 2 adet yumurta > 1 çay bardağı şeker > Yarım su bardağı süt > Yarım su bardağı sıvı yağ > 50 gram tereyağı > 80 gram bitter çikolata > 1 tatlı kaşığı sirke > 1 paket vanilya ve kabartma tozu > 1 su bardağı elenmiş un Kreması İçin: > 1 paket vanilyalı dolgu kreması > Çırpmak için …

Devamını oku »

Kestaneli Cheesecake

Kestaneli Cheesecake Malzemeler: > 200 gram labne peyniri > 150 gram krem şanti / krema > 80 gram şeker > 400 gram kestane şekeri / kestane püresi > 70 gram yumurta sarısı > 90 gram tereyağı > 10 gram toz jelatin > 1 paket eti burçak ve Yarım paket pötibör bisküvi > 1 tutam tarçın > 1 tutam toz zencefil Karamel …

Devamını oku »

İç Pilavlı Kestaneli Hindi

İç Pilavlı Kestaneli Hindi Malzemeler: > 1 adet 1 kiloluk hindi > 100 gram zeytinyağı > Tuz, kırmızı biber > 100 gram arpacık soğan > 2-3 adet defne yaprağı > 1 adet elma > 3 adet domates > 5-6 adet sivri biber > Haşlanmış, kabukları soyulmuş yarım kilo kestane > Bal > Salça > 10 gram tane karabiber İç Pilav İçin: > …

Devamını oku »

Kestaneli Balkabaklı Hindi Sarması

Kestaneli Balkabaklı Hindi Sarması Malzemeler: > 400 gram hindi göğsü > 4-5 adet ayıklanmış, haşlanmış kestane > Biberiye > Tuz, beyaz tane biber > 100 gram bal kabağı > 25 gram labne peyniri > 50 gram haşlanmış ayıklanmış kestane > Tereyağı> Tuz > 2 su bardağı su > Pazı > 250 gram pirinç Kestaneli Balkabaklı Hindi Sarması Hazırlanışı: Pirinci yıkayıp süzün, Diğer tarafta …

Devamını oku »

Kaz Ciğerli Izgara Lahana Sarma

Kaz Ciğerli Izgara Lahana Sarma Malzemeler: > 250 – 300 gram kaz ciğeri > 2 adet rendelenmiş domates > 3 adet orta boy soğan > Yarım demet taze nane > Yarım demet maydanoz > 50 gram biber salçası > Yarım çay bardağı sıvı yağ > Karabiber > Tuz > 200 gram lahana Kaz Ciğerli Izgara Lahana Sarma Hazırlanışı: Kaz ciğerlerini soya sosu, …

Devamını oku »

Badem Tatlısı

Badem Tatlısı Malzemeler: > 145 gram un > 48 gram tereyağı > 84 gram labne peyniri > 1 adet yumurta > 60 gram irmik > 60 gram toz badem > 8 gram kabartma tozu > 3 gram şekerli vanilin > 420 gram toz şeker Badem Tatlısı Hazırlanışı: Tereyağını tencerede eritin. Ilımasını bekleyin. Un, irmik, kabartma tozu, vanilyayı bir kapta karıştırın. Ortasına yumurtalar …

Devamını oku »

Filizler Köfte

Filizler Köfte Malzemeler: > 280 gram dana ve kuzu karışımı kıyma > 20 gram soğan > 20 gram ekmek > 3 gram tuz > 2 gram karabiber > 2 gram kimyon > 1 adet yumurta > Az miktarda maydanoz Filizler Köfte Hazırlanışı: Dinlendirilmiş olan kıymaya tuz, karabiber, kimyon ve yumurta koyduktan sonra yoğurma işlemine başlayın. Harcı 8-10 dakika yoğurun. Köfte şekli vererek …

Devamını oku »

Paçanga Böreği

Paçanga Böreği Malzemeler: > 1 adet yumurta > 300 gram yufka (1,5 adet) > 42 gram pastırma > 220 gram kaşar Paçanga Böreği Hazırlanışı: Bütün yufkayı 4 eşit parçaya, yarım olanı da 2 eşit parçaya bölün. Pastırma ve kaşar ilave ederek sarın. Su veya yumurta beyazı ile yapıştırın. Yumurtanın sarısını da üzerine sürün. 175 dereceye ayarlı fırında 10 dakika süreyle pişirin ve …

Devamını oku »

Kestaneli Lahana Sarma

Kestaneli Lahana Sarma Malzemeler: > 1 adet küçük boy lahana > 200 gram pirinç > 50 gram havuç (rendelenmiş olacak) > 1 adet iri boy kuru soğan, > Sıvı yağ (30 gram tencere içine, 30 gr dolma içine) > Tuz > Karabiber > Kuru nane > Tarçın > Yenibahar Kestaneli Lahana Sarma  Hazırlanışı: Soğan ve pirinçten dolma içini yapın. Baharatları ve …

Devamını oku »

İmam Bayıldı

İmam Bayıldı Malzemeler: > 1 adet iri boy patlıcan > 1 adet iri boy kuru soğan > 1 adet kırmızı kapya biberi > 1 adet orta boy çarliston biber > 2 çorba kaşığı sıvı yağ > 3 diş sarımsak > 1 adet domates İmam Bayıldı Hazırlanışı: Kuru soğan, kapya biberi, çarliston biberi, domates ve sarımsağı piyaz şeklinde doğrayın ve sıvı yağ eşliğinde ocakta …

Devamını oku »
Deneme bonusu