Pizza Filleto Tarifi Pizza Filleto İçin Malzemeler: 500 gram öğütülmüş tam buğday unu 200 gram irmik unu 1 adet yumurta 50 gram süt 12 gram ekşi maya 80 gram sızma zeytinyağı 20 gram tuz 13 gram şeker 400ml. ılık su (kontrollü dökün unun cinsine göre değişebilir) 120 gram Monster Mozzarella 80 gram dana bonfile fileto 100 gram közlenmiş patlıcan 4 adet taze kekik …
Devamını oku »Tarifler
Krep Dantel
Krep Dantel Tarifi Krep Dantel İçin Malzemeler: Taban İçin: 3 yemek kaşığı nutella 1 su bardağı mısır cipsi 1 küçük paket beyaz çikolata Sos İçin: 1,5 çay bardağı süt 1,5 su bardağı sıvı şanti veya krema 1 su bardağı bitter çikolata 1 çorba kaşığı toz şeker 1 adet yumurtanın sarısı Krep Dantel Hazırlanışı: Nutella, mısır cipsi ve eritilmiş beyaz çikolatayı karıştırın. Bir kabın …
Devamını oku »Kabaklı Merengli Pasta
Kabaklı Merengli Pasta Tarifi Kabaklı Merengli Pasta İçin Malzemeler: 1 dilim kabak Yarım paket sade burçak bisküvi 3 adet yumurta beyazı 2 çorba kaşığı toz şeker Kabaklı Merengli Pasta Hazırlanışı: Kabakları dilimleyin ve folyolu tepsiye dizin. Üzerine bolca toz şeker serpin. Folyo ile kapatıp fırına pişmeye bırakın. Piştikten sonra bir kaba alarak püre haline getirin. Burçakların bir kısmını iri parçalar halinde, kalan kısmı da tamamen toz haline getirdikten sonra …
Devamını oku »Beğendili Oğlak Tandır
Beğendili Oğlak Tandır Tarifi Beğendili Oğlak Tandır İçin Malzemeler: 1 kilo kemikli oğlak eti 100 gram taze rezene 100 gram kereviz sapı 2 adet havuç 2 adet orta boy soğan 2-3 diş sarımsak 4-5 tutam taze kekik Mühürlemek için sıvı yağ Tuz Karabiber Beğendi İçin: 2 adet orta boy kemer patlıcanı 3 kahve fincanı süt 1 yemek kaşığı yemeklik krema 3 …
Devamını oku »Kinoalı Detoks Salata
Kinoalı Detoks Salata Tarifi Kinoalı Detoks Salata İçin Malzemeler: 3 su bardağı kinoa 5-6 yaprak marul yaprakları 5-6 yaprak körpe roka 3-4 yaprak taze fesleğen 3-4 yaprak mor fesleğen 1 kahve fincanı yaban mersini 1 orta boy pembe domates 1 tatlı kaşığı yulaf 4-5 adet ceviz içi 5-6 ince dilim kırmızı pancar 5-6 ince dilim havuç 6-7 yaprak kuzu kulağı Sos …
Devamını oku »Inox Ankastre Serisi İle Mutfaklar Artık Daha Şık
İhlas Pazarlama tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan Inox Ankastre Serisi, 3’lü avantajlı paketiyle mutfaklarınızın şıklığına şıklık katıyor. Tam 24 yıldır kalitesi ve tüketicisine verdiği güvenle hep ilkleri yaşatan ve sektöründe Türkiye’nin en çok satan markası olan Aura’nın son teknoloji kullanarak dizayn ettiği Inox Ankastre Serisi, 3’lü avantajlı paketiyle mutfaklarda şenlik havası estiriyor. Avantajlı pakette bulunan Duvar Tipi Paslanmaz Davlumbaz, 3 …
Devamını oku »Falafel
Falafel Tarifi Falafel İçin Malzemeler: Falafel İçin: 1 su bardağı nohut Yarım demet maydanoz Yarım demet taze soğan Yarım kahve fincanı zeytinyağı Aldığı kadar un 1 fincan galeta unu 1 diş sarımsak 1 adet kırmızı soğan 1 tatlı kaşığı kimyon 1 tutam taze kişniş 1 çay kaşığı tatlı kırmızı toz biber Salsa Sos İçin: 2 adet közlenmiş kırmızı biber Çeyrek demet maydanoz Yarım kırmızı …
Devamını oku »Erikli Kereviz
Erikli Kereviz Tarifi Erikli Kereviz İçin Malzemeler: 2 adet orta boy kereviz 1 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı toz şeker 1 adet limonun suyu Yeterli miktarda tuz 1 kahve fincanı zeytinyağı 3-4 adet kırmızı erik Bir miktar kereviz yaprağı Erikli Kereviz Hazırlanışı: Kerevizleri un ve limonlu suda soyduktan sonra kenarda bekletin. Soyulan kerevizlerin içlerini kaşık ile oyun. Ayrı bir tencereye un, şeker, tuz, …
Devamını oku »Cocoreo
Cocoreo Tarifi Cocoreo İçin Malzemeler: 500 gram bitkisel krema 1.100 gram hindistancevizi sütü 300 gram toz şeker 90 gram mısır nişastası 150 gram krem peynir 90 gram toz Hindistancevizi 2 paket kakaolu bisküvi Cocoreo Hazırlanışı: Krema, Hindistancevizi sütü ve şekeri kaynatın. Nişastayı bir su bardağı su ile açtıktan sonra kaynayan karışıma ilave edin. Krema ılık hale geldikten sonra krem peynir ve toz Hindistancevizi ekleyip …
Devamını oku »Patlıcanlı Deniz Levreği
Patlıcanlı Deniz Levreği Tarifi Patlıcanlı Deniz Levreği İçin Malzemeler: 200 gram fileto deniz levreği 1 adet bostan patlıcan 1 diş sarımsak 1 gram tuz 1 gram karabiber 4 ml. zeytinyağı Kapya biber Zerdeçal Zencefil Limon kabuğu rendesi Kakule Rezene Soğan Rosemary Taze kekik 1 gram şeker Patlıcanlı Deniz Levreği Hazırlanışı: Deniz levreğini limon kabuğu rendesi, rezene, zerdeçal ve zeytinyağı ile iyice ovduktan sonra beklemeye …
Devamını oku »