Ana Sayfa » Tarifler » Çorba Tarifleri » Taze Fesleğenli Sütlü Bulgur Çorbası

Taze Fesleğenli Sütlü Bulgur Çorbası

Puan ver

taze_feslegenli_sutlu_bulgur_corbasi

Taze Fesleğenli Sütlü Bulgur Çorbası Tarifi

Taze Fesleğenli Sütlü Bulgur Çorbası İçin Malzemeler:
2 yemek kaşığı zeytinyağı
3 diş sarımsak
1 bağ fesleğen (12-15 yaprak)
4 bardak su
2 yemek kaşığı pilavlık bulgur
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay bardağı ılık süt

Taze Fesleğenli Sütlü Bulgur Çorbası Hazırlanışı:
Zeytinyağı ve sarımsakları soteleyin. Yıkadığınız fesleğenleri 5 bardak suyun içerisinde pişirin. Yumuşayan
fesleğenleri blenderdan geçirin. Bulgur ve tuz ilave edin. Bulgurlar piştikten sonra, yavaş yavaş süt ekleyin.
Kaynamaya bırakın.

OKU ➤  Muradiye Çorbası

Tavsiye

Babaannem’in Yemekleri...

Babaannem’in Yemekleri…

Puan ver Babaannem’in Yemekleri… Bayram demek benim için aile demek. Ailemden ayrı tatil yaparak geçirdiğim …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz