Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Tahinli Pancar

Tahinli Pancar

tahinli-pancar

Tahinli Pancar Tarifi

Tahinli Pancar İçin Malzemeler:
2 adet pancar
2 çorba kaşığı tahin
2 çorba kaşığı sızma
zeytinyağı
1 diş sarımsak
2 yaprak taze fesleğen
1 tatlı kaşığı toz parmesan

Tahinli Pancar Hazırlanışı:
Pancarı yıkayıp süzdükten sonra tencereye aktarın. Üzerini geçecek kadar su ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın. Yarım saat boyunca, pancarlar yumuşayana dek haşlayın. Sızma zeytinyağını, tahini, sarımsağı, taze fesleğeni ve toz parmesanı mutfak robotunda ezin. Pancarların kabuğunu soyun, servis tabağına yerleştirin. Hazırladığınız sosu üzerine dökün. Ilık servis yapın.

OKU ➤  Pancarlı Bezelye Sotesi ile Taze Baharatlı Balık Köfte Tarifi

Tavsiye

tahin

Toksinlerle savaşan muhteşem bir doğal besin; Tahin

“Ülkemizde tahin kullanımı dünya mutfak kültürüyle kıyaslandığında inanılmaz zengin bir tabloya sahiptir…” Bir yemek kaşığı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir