Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Somonlu ve Kırmızı Soğanlı Labne

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in Pratik Yemekler
488 5
0
Somonlu ve Kırmızı Soğanlı Labne
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

6

Somonlu ve Kırmızı Soğanlı Labne Malzemeler:

> 1 adet büyük boy kırmızı soğan

> 2 çorba kaşığı sıvı yağ

> 1 tatlı kaşığı esmer toz şeker

> Tuz, taze çekilmiş karabiber

> 1 adet cevizli baget ekmek

> 2 diş sarımsak

> 1 çorba kaşığı zeytinyağı

> 1 kutu labne peyniri > 3 dilim somon füme

> Nar taneleri

Somonlu ve Kırmızı Soğanlı Labne  Hazırlanışı:

Soğanı soyup ay şeklinde doğradıktan sonra sıvı yağda şekerle birlikte karamelize olana dek pişirin. Ocaktan alıp tuz ve taze çekilmiş karabiber ilave ederek tatlandırın. Sarımsakları soyup zeytinyağı ile birlikte havanda püre haline gelene dek ezin. Baget ekmeği dilimleyin. Ekmeklerin üzerine hazırladığınız sarımsaklı zeytinyağı sostan ince bir tabaka halinde, fırça yardımı ile sürün. 200 dereceye ayarlı fırının ızgara katında ekmekleri hafifçe kızartın. Ekmekleri fırından alın, önce labne peyniri sürün, sonra da sırasıyla karemelize kırmızı soğan, somon füme parçası yerleştirin. En son nar tanelerini serpin.

 

Tags: Somonlu ve Kırmızı Soğanlı LabneSomonlu ve Kırmızı Soğanlı Labne HazırlanışıSomonlu ve Kırmızı Soğanlı Labne MalzemeleriSomonlu ve Kırmızı Soğanlı Labne Tarifi
Previous Post

İrmikli ve Limonlu Kek

Next Post

Kahvaltı Etmeyen Kişiler Obez Oluyor

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kahvaltı Etmeyen Kişiler Obez Oluyor

Kahvaltı Etmeyen Kişiler Obez Oluyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki