Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Simit Melemeni

by Yemek Zevki Editör
01 Ekim 2015
in Pratik Yemekler
483 10
0
Simit Melemeni
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

simit-melemeniSimit Melemeni Malzemeler:

1 adet sokak simidi

1 adet büyük boy domates

2 adet sivri biber

5 dal maydanoz

1 çorba kaşığı zeytinyağı

2 tatlı kaşığı tereyağı

2 adet yumurta

1 küçük kase rendelenmiş kaşar peyniri

 

Simit Melemeni Hazırlanışı:

Domatesi zar şeklinde doğrayın, biberleri kıyın. Maydanozu da kıyın. Doğradığınız sebzeleri, zeytinyağını ve peyniri harmanlayın. Simidi dilimleyip ısıya dayanıklı kaplara yan yana dizin. Aralarındaki boşluklara domatesli karışımdan doldurun.  Yumurtayı kabın ortasındaki boşluğun içine kırın. Üzerine 1 tatlı kaşığı tereyağı yerleştirin. 190 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 15 dakika ısıtın. Yumurtalar pişince fırından alın. Sıcak servis yapın.

Tags: Simit MelemeniSimit Melemeni HazırlanışıSimit Melemeni MalzemelerSimit Melemeni TarifiSimit Melemeni Yapımı
Previous Post

Dülger Balığı Möniyer

Next Post

Ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç’ten Okul sonrası sağlıklı atıştırmalık tarifi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç’ten Okul sonrası sağlıklı atıştırmalık tarifi

Ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç’ten Okul sonrası sağlıklı atıştırmalık tarifi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki