Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Sac Tava Tarifi

Sac Tava Tarifi

Sac Tava Tarifi
Puan ver

sactava

Sac  Tava Malzemeleri:

600 gram kuzu eti

4-5 adet sivribiber

3 adet orta boy domates

Tuz, pul biber, kekik, karabiber

1 çorba kaşığı tereyağı

 

Sac  Tava Hazırlanışı:

Domateslerin kabuğunu soyup zar şeklinde doğrayın. Biberleri temizleyip aynı şekilde doğrayın. Sacda veya derin bir wok tavasında tereyağını eritip etleri ilave edin. Suyunu salıp çekene dek sürekli karıştırarak kavurun. Sırasıyla biberleri ve domatesleri ekleyip yüksek ateşte kavurmaya devam edin. Ocaktan alın. Tuz ve baharatını ekleyip tatlandırın. İsteğe göre lavaş ekmeği ile servis yapabilirsiniz.

OKU ➤  Çiğ Tüketime Dikkat!

Tavsiye

Doğallığın yeni tarifi; Naturali Bitki Çayları

Doğallığın yeni tarifi; Naturali Bitki ÇaylarıPuan ver Her biri içerisinde bulundurduğu bitkilerle doğal şifa kaynağı …

Bir Yorum

  1. eline sağlık çok güzel olmuş teşekkür ederim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir