Ana Sayfa » Tarifler » Sebze Yemekleri » Pastırmalı Madımak

Pastırmalı Madımak

Puan ver

 madımakMalzemeler

300 gram kuru veya salamura madımak

2 adet kuru soğan

3 diş sarımsak

50 gram tereyağı

100 gram pastırma

100 gram pirinç

50 gram biber salçası

Tuz, pul biber

Karabiber

 

Hazırlanışı

Öncelikle madımağınız kuru ise yarım saat sıcak suda ıslatın. Bir tencere içine tereyağını koyun ve soğanlarınızı yemeklik doğrayın. Sarımsakla beraber hafifçe kavurun, salçanızı, ince doğranmış pastırmayı ekleyin ve suyunu ayarlayın. Madımak ve pirincinizi katıp, baharatlarınıda ilave ettikten sonra pirinçler pişene kadar kısık ateşte kaynatın.

 

OKU ➤  Mutfaklarda sağlığın yeni güvencesi: Siemens kıyma makinesi

Tavsiye

10 yaş daha genç gözükebilirsiniz..!

Puan ver 10 yaş daha genç gözükebilirsiniz..!  Tüm dünyanın genç ve sağlıklı kalmanın peşinde koştuğu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz