Ana Sayfa » Tarifler » Sebze Yemekleri » Fırında Labne Soslu Kereviz
Sebze Pişirirken Bunlara Dikkat

Fırında Labne Soslu Kereviz

labnesoslukerevizMalzemeler

2 adet kereviz

1 paket labne peyniri

1 adet yumurta

3-4 dal maydanoz

3-4 dal dereotu

3-4 adet taze soğan

1 diş sarımsak

Tuz,karabiber

 

Hazırlanışı

Kerevizleri soyup yarım halka şeklinde kesin. Limonlu suda hafif diri haşlayın.1 tabağa alıp soğumaya bırakın.Diğer yandan labneyi çukur bir kaba alın.İçerisine çırpılmış yumurta, ince kıyılmış maydanoz, taze soğan, dereotu, ezilmiş sarımsağı ekleyin ve karıştırın. Tuz ve karabiberle tatlandırın.Soğumuş olan kerevizleri ısıya dayanıklı bir kaba alın. Üzerine labneli karışım dökün.180 dereceye ayarladığınız fırında 15 dakika süreyle pişirin. Sıcak servis yapın.

 

OKU ➤  Arzum, 'Rendy'yi satışa sundu

Tavsiye

10 yaş daha genç gözükebilirsiniz..!

10 yaş daha genç gözükebilirsiniz..!  Tüm dünyanın genç ve sağlıklı kalmanın peşinde koştuğu bir gerçek. …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir