Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Salata Tarifleri

Paşa Mezesi

by Yemek Zevki Editör
29 Haziran 2015
in Salata Tarifleri
479 15
0
Paşa Mezesi
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

balikk

Malzemeler:
> 1 adet büyük boy soğan
> 5-6 dal maydanoz
> 1 baş sarımsak
> 10-12 adet yeşilbiber
> 500 gram acı biber salçası
> 1 kahve fincanı sızma zeytinyağı
> Tuz, karabiber
> 200 gram sepet peyniri
> 200 gram ceviz içi
> 200 gram Antepfıstığı içi

Paşa Mezesi Hazırlanışı: Soğanı soyup küp doğrayın ve mutfak robotuna aktarın. Maydanozu, sarımsağı ve yeşilbiberleri ilave edin. Mutfak robotunda püre haline gelene dek ezin. Ayrı bir kapta biber salçasını, zeytinyağını, tuzu ve karabiberi karıştırın. Bu karışım ile robotta çektiğiniz malzemeleri birleştirin. Rendelenmiş sepet peynirini, Antep fıstığı içini ve çekilmiş ceviz içini ekleyin. Karıştırıp servise hazır edin.

 

Tags: dünya mutfaklarıyöresel yemekler
Previous Post

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri “Bronz Effie Ödülü” Kazandı

Next Post

Lokma Tatlısı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Lokma Tatlısı

Lokma Tatlısı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki