Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Günün Tarifi

Pancarlı Lazanya

by Hatice Ünal
07 Mayıs 2020
in Günün Tarifi
483 10
0
Pancarlı Lazanya
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

(4 Kişilik)

Malzemeler

8-10 adet lazanya

İçi İçin:

500 gram pancar

3 adet domates

50 gram tereyağı veya margarin

1 adet yumurta

1 kase rendelenmiş kaşar peyniri

Yarım su bardağı galeta unu

Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Pancarları ve patatesleri ayrı ayrı haşlayın. Tuz, karabiber ilavesiyle ayrı ayrı püreler yapın. Yağ ile pancar ve patates pürelerini karıştırın. Yumurta, kaşar peynir rendesinin yarısı, galeta unu, tuz ve karabiberi katıp karıştırın. Bir kenarda bekletin. Beşamel sos için; küçük bir tencerede tereyağını eritip unu ekleyin. Biraz kavurun. Sütü ilave ederek topak olmaması için devamlı karıştırın. Koyulaşınca soğumaya bırakın. Fırın kabını yağlayın, beşamel sosun çeyreğini yayın. Üzerine bir kat lazanya, bir kat pancarlı iç, bir kat beşamel sos, bir kat lazanya ve en üste tekrar bir kat beşamel sos ve kaşar peyniri serpin. Lazanyalar bitene kadar kişi sayısı kadar işlemi tekrar edin. 220 dereceye ayarlı fırında 20 dakika süreyle pişirin.

#ramazan #ramazanyemekleri #pancarlılazanyatarifi #lazanyatarifi #yemektarifleri #evdeyemekzevki #pancarlıtarifler

Previous Post

Seb­ze­li Ta­vuk

Next Post

Ramazan Pidesi

Hatice Ünal

Next Post
Ramazan Pidesi

Ramazan Pidesi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki