Ana Sayfa » Haber Turu » Ocakbaşı ritüeli için biçilmiş kaftan

Ocakbaşı ritüeli için biçilmiş kaftan

Ocakbaşı ritüeli için biçilmiş kaftan

Namı ülke sınırlarını aşan ve kuşaktan kuşağa aktarılan ocakbaşı kültürünün hakkını vermek için titiz bir işletme mantığına sıkı sıkıya bağlı kalan Ali Ocakbaşı, ocakbaşında hayal kırıklığı yaşayıp bu lezzetlere mesafeli olan birçok insanı da ocakbaşıyla tekrar tanıştırıyor.

 Ocakbaşı ritüeli için biçilmiş kaftan

Anadolu’nun hepimize mirası Ocakbaşı

Ocakbaşı ritüeli için biçilmiş kaftanOcakbaşı ritüeli için biçilmiş kaftan

Birçoğumuz yeme içme deyince yeniliklere kulak kabartan ve deneyimlemek için sabırsızlanan insanlar olduğumuz gibi, değişmeyen klasik lezzetlerin de en iyi şekilde hazırlanıp sunulanını tercih ederiz. Ocak başı kültürü tam bu noktada aynı hassasiyeti gösterdiğimiz Anadolu’ya özgü değişmeyen ve önemli bir kültür. Her bölgenin atadan kalma reçetelere bağlı kalarak hazırladığı çeşit çeşit kebap ve etler, yerel mutfaklardan çıkarak özellikle metropol şehirlerin de en popüler lezzetleri arasında kalıcı bir yer edinmeyi başardı. Bu konuda profesyonelliğini konuşturarak ocakbaşı kültürümüzü ülke sınırlarının dışına da taşımayı başaran Ali Ocakbaşı bu ayki rotamızın güzide adresi oluyor.

Mütevazi olamayacak kadar iddialı

Ocakbaşı ritüeli için biçilmiş kaftan

Ocakbaşı ritüeli için biçilmiş kaftan

Türk kebaplarının namını Amsterdam ve Viyana’da duyuran ve ilerleyen zamanlarda daha birçok dünya ülkesinde şubelerine rastlayacağımız Ali Ocakbaşı, Karaköy ve Gümüşsuyu’ndaki modern adresleriyle de İstanbullulara gerçek kebap tadını deneyimleme imkanı sunuyor. Baba mesleğini çağın sunduğu modern detaylarla tekrar yorumlayarak şık ve farklı bir konseptle canlandıran Volkan ve Okan Akkaş kardeşler sadece menülerindeki yer alan lezzetlere en ufak bir müdahalede bulunmama kararı almışlar. Çok da isabetli bir karar aldıklarını başta kebap ve etler olmak üzere, pide ve mezelerdeki yörelerine özgü orijinal tadı aldığınızda anlıyorsunuz. Taze malzeme kullanma ayrıcalığına bir de tariflerin değişmeyen reçetelerle hazırlanışı eklenince, Ali Ocakbaşı gerçek lezzetlerle dolu ve kötü sürprizi olmayan bir işletme olarak başarılarına başarı eklemeye devam ediyor.

OKU ➤  Köfteci Ramiz’e Avrupa Kalite Ödülü

KEBAP VE OCAKBAŞI KÜLTÜRÜNÜ AVRUPAYA TAŞIYAN ALİ’DEN BİR İLK DAHA

Ocakbaşı ritüeli için biçilmiş kaftan

Geleneksel ocakbaşı ve kebap kültürüne farklı bir soluk getiren, kısa sürede İstanbul’un gözde semtlerinden Karaköy ve Gümüşsuyu’nda ve Avrupa’da Amsterdam ve Viyana gibi önemli şehirlerin tam kalbinde şubelerini açan, yakın zamanda da Londra şubesini açacağını müjdeleyen Ali Ocakbaşı menüsüne eklediği glütensiz fırın ürünleri ve kebap çeşitlerinin yanında sunduğu glütensiz lavaşları ile dikkat çeken bir ilke imza attı. Daha önce menüsüne eklediği vejetaryen yemekler ve alerjen bilgilendirmeleri yanına bu yeniliği ekleyerek beklentilerin üzerine çıktığını gösteriyor. Müşterilerinin talepleri ne olursa olsun yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedefleyen Ali Ocakbaşı amacına bir adım daha yaklaşmış görünüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir