Maş Fasulyesi Piyazı
(4 Kişilik)
Malzemeler:
1,5 su bardağı maş fasulyesi
2 adet yumurta
1 adet salatalık
1 adet kırmızı dolmalık biber
4 dal taze soğan
1 adet küçük kırmızı soğan
Bir avuç maydanoz ve dereotu
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet limonun suyu
1 çorba kaşığı nar ekşisi
Tuz, pul biber
Hazırlanışı:
Maş fasulyesini bol su ile 25-30 dakika haşlayın. Salatalık, dolmalık biber, taze ve kırmızı soğanı küçük küpler halinde doğrayın. Maydanoz ve dereotunu incecik Tombala Oynatan Bahis Siteleri kıyın. Limon suyu, nar ekşisi, tuz, pul biber ve zeytinyağını karıştırın. Tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra sosunu ekleyin. Yumurtaları katı olacak şekilde 10 dakika haşladıktan sonra piyazla birlikte servis edin.