Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Levrek Marin

Levrek Marin

levrek-marinLevrek Marin İçin Malzemeler

1 adet levrek

1 adet elma

1,5 bardak sıvı yağ

2 yemek kaşığı hardal

1 adet limon suyu

(5-6 Kişilik)

Levrek Marin Hazırlanışı:

Levreği kılçıklarından temizleyin ve ince şeritler halinde kesin. Hardal ve yağı yoğun bir kıvam alana kadar çırpın. Limon suyu ile tatlandırın. Elma dilimlerini jülyen kesip, levrek şeritleri ile hazırladığınız sosa yatırın. Levrek marini 1 gün dolapta beklettikten sonra servis edin.

OKU ➤  Humus Video

Bir Yorum

  1. elize sağlık güzel anlatım olmuş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir