Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Yöresel Yemekler

Kübbül Müşviyye

by Yemek Zevki Editör
31 Mart 2017
in Yöresel Yemekler
468 25
0
Kübbül Müşviyye
746
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Kübbül Müşviyye – Kilis Yöresi

Kübbül Müşviyye Malzemeler:

3 su bardağı İnce Bulgur
400 gram yağsız ve sinirsiz dana kıyma
2 adet orta boy kuru soğan
250 gram kavram yağı ya da gömlek yağı
6 yemek kaşığı ceviz içi
1 tatlı kaşığı tarçın
4 tatlı kaşığı nane
Tuz, karabiber, kırmızı toz biber

Kübbül Müşviyye

Kübbül Müşviyye Hazırlanışı:

Soğanı ince kıyım doğrayın, bulgur, nane, kırmızı toz biber ve tuzu ekleyin. Yağsız kıymayı da ilave ederek macun kıvamında yoğurun. Kuzu iç yağını bıçakla ince kıyım doğrayın, ayrı bir kapta da sıcak su damlatarak sakız kıvamında yoğurun. İç yağına tuz, karabiber, nane, toz biber, ceviz, tarçın ekleyin. Bulgur karışımından içli köfte boyutunda köfteler yapın, karışımı da içine doldurun. Elinizde şekillendirerek köfte haline getirin. Izgarada ya da yağsız tavada pişirerek servis edin.

Tags: Kübbül Müşviyye
Previous Post

Kereviç – Antep Yöresi

Next Post

Bella Vista

Yemek Zevki Editör

Next Post
Bella Vista

Bella Vista

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki