Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Kübban Kebap

Kübban Kebap

kübban-kebap

Kübban Kebap Malzemeler:

500 gram iri çekilmiş kuzu kıyma

150 gram pastırma

150 gram kaşar peyniri

60 gram Antepfıstığı

Yarım yemek kaşığı pul biber

1 çay kaşığı tuz

300 gram dana küşleme

Kübban Kebap Hazırlanışı: 

iri çekilmiş kuzu kıymanın içine; ufak doğranmış pastırma, kaşar peyniri, fıstık ve baharatları ilave edip yoğurun. Şişe sapladıktan sonra üzerini, ince/uzun dilimlenmiş küşleme et ile ip şeklinde sarılıp odun ateşinde yanan ızgarada pişirin.

OKU ➤  Abant Kebabı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir