Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler

Kilis Usulü Alinazik

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in Tarifler
478 15
0
Kilis  Usulü  Alinazik
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

alinazik

Kilis Usulü Alinazik Malzemeler: 

1 kilo patlıcan

300 gram domates

2-3 adet kapya biber

4-5 adet sivri biber

500 gram kuşbaşı et

Kilis Usulü Alinazik Hazırlanışı: 

Patlıcan, domates ve biberleri közleyin, malzemeleri ezilmeden ince ince doğrayıp karıştırın. Odun ateşinde pişen kuzu etlerini şişten çıkardıktan sonra tereyağında kısa bir süre kavurup, ayrı bir tavada ısıttığınız patlıcanlı karışımın üzerine koyarak servis yapın.

Tags: AlinazikAlinazik TarifiKilis Usulü AlinazikKilis Usulü Alinazik MalzemelerKilis Usulü Alinazik Tarifi
Previous Post

Kübban Kebap

Next Post

Genç Aşçılar, Zeytinyağının İnceliklerini Komili İle Öğreniyor

Yemek Zevki Editör

Next Post
Genç Aşçılar, Zeytinyağının İnceliklerini Komili İle Öğreniyor

Genç Aşçılar, Zeytinyağının İnceliklerini Komili İle Öğreniyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki