Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Dünya Mutfağı

Kızılcık Marmelatlı Tatlı Börek

by Yemek Zevki Editör
18 Eylül 2017
in Dünya Mutfağı, Tarifler
490 5
0
Kızılcık Marmelatlı Tatlı Börek
743
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Kızılcık Marmelatlı Tatlı Börek (Özbekistan Mutfağı)

(4 – 6 Kişilik)

Malzemeler

Hamuru İçin:

1 su bardağı un

1 çorba kaşığı sıvı yağ

1 adet yumurta

1 çorba kaşığı süt

Yeterli miktarda su

Yeterli miktarda tuz

1 yemek kaşığı tereyağı

İçi İçin:

1 çay bardağı kızılcık marmeladı

1 fincan ceviz içi

Kızartmak İçin:

Yeterli miktarda tereyağı

Hazırlanışı:

Hamuru samsa pide hamuru tarifindeki gibi yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar elde ederek 15-20 dakika dinlendirin. Hamurları arzu ettiğiniz boyutlarda açın. İçerisine kızılcık marmeladı ve dövülmüş ceviz ekleyerek kenarlarını 1xbet giriş kapatın. Tavada eritilmiş tereyağının içerisinde kurumayacak ve yumuşak kalacak şekilde kısa süreli kızartma işlemi uygulayın. Arzunuza göre üzerine kızılcık marmeladı ve dövülmüş ceviz ekleyerek servis edebilirsiniz.

Tags: Kızılcık Marmelatlı Tatlı BörekKızılcık Marmelatlı Tatlı Börek nasıl yapılırTarifleryemek tarifi
Previous Post

Acılı Ton Balıklı Dürüm

Next Post

Arpa Şehriyeli Kuzu

Yemek Zevki Editör

Next Post
Arpa Şehriyeli Kuzu

Arpa Şehriyeli Kuzu

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki