Ana Sayfa » Tarifler » Tavuk Yemekleri » Kızarmış Mantarlı Piliç
Kızarmış Mantarlı Piliç

Kızarmış Mantarlı Piliç

Kızarmış Mantarlı Piliç

Malzemesi:

1 kase mantar

2 adet fileto göğüs piliç (ince ince doğranmış)

1 tatlı kaşığı köri

1 kutu krema

2 yemek kaşığı sıvı yağ

Yeteri kadar tuz, karabiber

Kızarmış Mantarlı Piliç Tarifi:

Mantarları çok az sıvı yağda soteleyin. Üzeri pembeleşene kadar kızartın. Göğüs piliç etlerini ince ince şeritler halinde kesin. Aynı yağda kavurun. Kızarınca köri, krema ve diğer tatlandırıcıları koyun. Servis tabağına alıp sıcak olarak servise sunun.

 

Tavsiye

Baklava Yufkasında Mantarlı Börek

Yapım: İnci Bak – Fotoğraf: Hande Göksan – Fotoğraf Asistanı: Büşra Gözüaçık (6 Kişilik) Malzemeler: …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir