Ana Sayfa » Tarifler » Tavuk Yemekleri » Kızarmış Mantarlı Piliç
Kızarmış Mantarlı Piliç

Kızarmış Mantarlı Piliç

Kızarmış Mantarlı Piliç
Puan ver
Kızarmış Mantarlı Piliç

Malzemesi:

1 kase mantar

2 adet fileto göğüs piliç (ince ince doğranmış)

1 tatlı kaşığı köri

1 kutu krema

2 yemek kaşığı sıvı yağ

Yeteri kadar tuz, karabiber

Kızarmış Mantarlı Piliç Tarifi:

Mantarları çok az sıvı yağda soteleyin. Üzeri pembeleşene kadar kızartın. Göğüs piliç etlerini ince ince şeritler halinde kesin. Aynı yağda kavurun. Kızarınca köri, krema ve diğer tatlandırıcıları koyun. Servis tabağına alıp sıcak olarak servise sunun.

 

Tavsiye

Nestlé Türkiye’ye yeni CEO

Nestlé Türkiye’ye yeni CEOPuan ver 2015 yılından bu yana Nestlé Ukrayna ve Moldova CEO’su olarak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz