Kış Sebzeleri Garnitürü Malzemeler:
1 parça brokoli (2 portakal büyüklüğünde)
3 dal pırasa
7-8 adet Brüksel lahanası
1 adet kereviz sapı
1 kase ıspanak yaprağı
2-3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı file badem
1 tatlı kaşığı dijon hardalı
Tuz, taze çekilmiş karabiber
Kış Sebzeleri Garnitürü Hazırlanışı:
Sebzeleri istediğiniz büyüklükte doğrayın. Brokoliyi, pırasayı, Brüksel lahanasını, kereviz sapını zeytinyağında diri kıvamda, yaklaşık 7-8 dakika kavurun. En son irice doğradığınız ıspanakları, hardalı, tuzu ve taze çekilmiş karabiberi ekleyin. Birkaç dakika daha kavurup ocaktan alın. File bademi yağsız olarak bir tavada birkaç dakika kavurun ve sebzeli garnitürle harmanlayın. Garnitürü ızgara etlerin yanında ılık ılık servis yapın.