Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Keçi Peynirli Renki Pazı Sarma

by Yemek Zevki Editör
09 Haziran 2017
in Pratik Yemekler, Tarifler
463 30
0
Keçi Peynirli Renki Pazı Sarma
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fatih Şef’ten kolay Ramazan lezzetleri…

 İftar ve sahur sofralarınıza renk katmak istiyorsanız Eğitmen Şefimiz Fatih Kaya’nın size sürprizleri var..!

Keçi Peynirli Renki Pazı Sarma

(4 Kişilik)

 

Malzemeler

1 paket renkli pazı yaprakları

100 gram keçi peyniri

100 gram tulum peyniri

100 gram labne peyniri

50 gram ceviz içi

50 gram fındık içi

1 tutam taze nane

1 tutam taze kekik

3 yemek kaşığı zeytinyağı

 

Domates Sosu İçin:

2 adet domates

2-3 diş sarımsak

Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı

1 tutam tuz

1 tatlı kaşığı karabiber

Hazırlanışı

İç harcı için; Fındıkları ve ceviz içini kavurun. Kavrulan iç harca; labne, tulum peyniri ve keçi peynirini de ilave edin ve blenderdan geçirerek yeni bir harç elde edin.

Sarma için; Pazı yapraklarının saplarını kesip sarmanın kolay olması açısından sıcak suda 2 dakika bekletin (Daha fazla beklemesi durumunda pazı renkleri bozulacağından dolayı süreye dikkat etmeniz gerekiyor). Hazırladığınız iç harcı, yumuşayan pazı yapraklarına 1 yemek  kaşığı olacak şekilde koyun ve sarın. Üzerine sızma zeytinyağı ve tüm malzemeleri blenderdan geçirerek elde ettiğiniz domates sosu dökün. 160 dereceye ayarlı fırında 10 dakika süreyle pişirin.

Tags: BalıkEt Yemeklerihaberiftar saatiiftarda ne yapsamiftarda ne yesem?köfteKurabiyepilav
Previous Post

Çilekli Kadayıf

Next Post

Ebegümeci Oğlak Kapama

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ebegümeci Oğlak Kapama

Ebegümeci Oğlak Kapama

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki