Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Kat Kat Patlıcan Yemeği

by Yemek Zevki Editör
10 Şubat 2017
in Sebze Yemekleri
463 30
0
Kat Kat Patlıcan Yemeği
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Kat Kat Patlıcan Yemeği İçin Malzemeler

1 adet büyük bostan patlıcanı
1 su bardağı domates sos
1 adet domates
5 adet fesleğen yaprağı
5 dilim kaşar peyniri
1 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı karabiber
2 diş sarımsak
göz kararı zeytinyağı
….
Sos İçim;
1/4 su bardağı ekmek kırıntısı (panko)
2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
1/2 adet karabiber
(1 Kişilik – 50 dakika)

Kat Kat Patlıcan Yemeği Hazırlanışı

Adım 1,
Büyük bostan patlıcanını dikey olarak kesikler atın.
Adım 2,
Fırına dayanıklı bir borcama domates sosu döküp patlıcanı yerleştirin. Patlıcan dilimleri arasına sırayla domates, fesleğen yaprakları ve kaşar dilimlerini yerleştirin. Üzerine tuz, karabiber, sarımsak serpiştirin ve göz kararı zeytinyağı dökün.
Adım 3,
200 derecede 40 dakika kadar pişirin.
Adım 4,
Büyük bir kasede ekmek kırıntısı, kaşar peyniri, karabiber ve tuzu karıştırın. Karışımın hepsini fırından çıkardığınız patlıcanın üzerine dökün. Tekrar pişirmek üzere 5 dakika kadar fırına verin. Dilimleyerek servis edin.

Tags: Kat Kat Patlıcan YemeğipatlıcanPatlıcan Yemeği
Previous Post

Peynirli Mantar Dolması

Next Post

Patlıcan Kebabı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Patlıcan Kebabı

Patlıcan Kebabı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki