Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Kaşık Salata

by Yemek Zevki Editör
18 Aralık 2013
in Salata Tarifleri
478 15
0
Kaşık Salata
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

salataMalzemeler:

• 1 adet salatalık
• 1 demet taze nane
• 2 adet domates
• 5-6 dal maydanoz
• 2-3 yaprak marul
• 1 çay bardağı taze ceviz
• 1 tatlı kaşığı nar ekşisi
• 2 çorba kaşığı zeytinyağı
• 1 çorba kaşığı limon suyu

Hazırlanışı:

Salatalıkları alacalı soyduktan sonra enine ikiye kesin. Çok fazla çekirdekleri varsa küçük bir kaşık yardımı ile temizleyin. Daha sonra zar şeklinde doğrayın. Domateslerin kabuğunu soyduktan sonra çekirdeklerini temizleyin ve domatesleri de aynı şekilde doğrayın. Cevizleri de yeşil mercimek tanesi küçüklüğünde kıyın. Yeşillikleri de yıkayıp süzdükten sonra kıyın. Sos için; Nar ekşisini, zeytinyağını ve limon suyunu karıştırın. Sosu salataya ilave ederek tatlandırın. Servis yapın.

Tags: salatalar
Previous Post

Bu Yılda “Eviniz İçin Her Şey” ESME’den

Next Post

‘Yağlı Pişirme Kâğıdı’nda Domuz Yağı Olmadığı Kanıtlandı!

Yemek Zevki Editör

Next Post

‘Yağlı Pişirme Kâğıdı’nda Domuz Yağı Olmadığı Kanıtlandı!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki