Ana Sayfa » Tarifler » Sebze Yemekleri » Karalahana Diblesi

Karalahana Diblesi

Puan ver

lahana

Malzemeler

1 bağ karalahana
2 su bardağı pirinç
2 çorba kaşığı tereyağı
4 adet soğan
Yarım kaşık tuz
1 adet acı biber

Hazırlanış

Yıkanmış karalahanaları iyice kıyın. Tencereye bir kat karalahana, bir kat pirinç ve doğranmış soğanı ekleyin. Üst kısmına lahana yayarak tuzlayın ve tencerenin ağzını kapatarak ateşe oturtun. Pişmeye yüz tutunca karıştırın ve üzerine kızdırılmış kırmızı biberli yağ ilave edin. Ağzını kapatarak dinlenmeye bırakın. Sonra tekrar karıştırarak servis aşamasına geçin.

 

OKU ➤  Közlenmiş Patlıcanlı Pilav

Tavsiye

10 yaş daha genç gözükebilirsiniz..!

Puan ver 10 yaş daha genç gözükebilirsiniz..!  Tüm dünyanın genç ve sağlıklı kalmanın peşinde koştuğu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz